Pagina's

maandag 25 oktober 2010

SNEEUW

Zondag, 25 oktober 2010 sneeuwde het voor de eerste keer hier in Vermilion, AB.

En het sneeuwt al direct goed, de temperatuur is gelukkig nog rond het vriespunt maar het zal snel kouder worden. Ondertussen kreeg ik een heerlijk pakketje Belgische chocolade geleverd bij mijn thuis. Het smaakt heerlijk en mijn Canadese vrienden zijn erg onder de indruk. Bij deze wil ik dan ook Bertrand Janssen bedanken voor het snelle transport.

De afgelopen twee weken waren heerlijk als altijd. De tijd vliegt niet meer zo snel als in het begin maar het is hier zo fijn. We hadden zaterdag wel een mindere dag met volleybal, een reden te meer om goed te trainen morgen.

Soms vind ik dat ik een beetje verlegen ben. Wat in Belgie nooit gebeurde. Ik weet niet waar het aan ligt maar het is soms moeilijker om nuttige gespreken te voeren.  Ik word wel steeds closer met mijn vriendinnen en op school doe ik het redelijk goed. Mijn resultaat voor een essay is 70%. Er is hier veel meer druk op de leerlingen omdat hun resultaten nu bepalen naar welke universiteit of college ze kunnen gaan na de high school. Veel van mijn vrienden zijn dus heel erg bezig met studeren door de week.

Ik kijk heel erg uit naar dit weekend, er is Halloween en ik ga met mijn gastmama naar de cinema! Ik heb er echt zin in!

Ik laat jullie volgende week meer weten over Halloween en mijn eerste filmervaring!
Dit is niet de mooiste foto maar ik was op dat moment naar school aan het wandelen en echt warm voelde het toch niet aan.