Pagina's

dinsdag 14 september 2010

perfect

Vandaag is perfect ! Ik had zo een leuke dag! Ik lunchte met fijne mensen, de lokale krant interviewde me en na school dronk ik chai latte met vriendinnen en daarna wonnen we mijn eerste volleybalwedstrijd. Niets speciaals maar het was gewoon een leuke en drukke dag. Ik voel me zo gelukkig :) .

Ondanks dat mijn blog niet erg populair is blijf ik hem toch schrijven voor mijn loyale volgers. Haha. De laatste anderhalve week was genieten. Twee zaterdagen geleden ging ik naar een meer. In de zomers hier besteden de mensen met een huisje aan een meer hun weekends ginder. Wij (vriendinnen en vrienden) speelden beachvolley, zaten rond een kampvuur tot vroeg in de ochtend en zondag overdag gingen we tuben. Achter een speedboot met een soort van matras en dan proberen er niet af te vallen.  Op facebook in het album weekend staat het bewijs. In de rest van de week ging ik volleyballen en was ik uitgenodigd voor het avondeten bij een van de rotaryleden. We aten lekker spaghetti en speelden kaartspelletjes.

Sinds zondag ben ik terug van drie dagen Grande Prairie! Het was een weekend met allle uitwisselingsstudenten in mijn district. We zijn met 24 en ik kan ze al bijna familie noemen. Het voelt raar hoe snel het klikt met mensen die in het zelfde kuipje schuilen (ofzo iets, mijn Nederlands gaat snel achteruit). Op weg naar Grande Prairie zat ik in de auto met een Belg, een Deen en Carlos van Ecuador. Zij sliepen de hele weg, zo`n 5 uur!  Dus voerde ik goede conversaties met Don onze chauffeur voor dat weekend. Hij is general manager in het chiqueste hotel in Edmonton. Hij stelde voor dat ik hem een dag kon volgen in het hotel omdat ik geinteresseerd ben in hotels. Tijdens het weekend leerde we heel erg veel bij. We leerden over hoe we het beste uit ons jaar kunnen halen en hoe heimwee te overwinnen. We worden ook erg gestimuleerd om liefdadigheidswerk te doen dus ga ik dat morgen overleggen met mijn counselor. Ik ga waarschijnlijk geld inzamelen voor Shelterbox maar dit ligt nog niet helemaal vast.

Ik hoop dat de blog niet te saai is maar in ieder geval zal ik er achteraf veel plezier aan hebben.
Bye bye :D