Pagina's

dinsdag 14 september 2010

perfect

Vandaag is perfect ! Ik had zo een leuke dag! Ik lunchte met fijne mensen, de lokale krant interviewde me en na school dronk ik chai latte met vriendinnen en daarna wonnen we mijn eerste volleybalwedstrijd. Niets speciaals maar het was gewoon een leuke en drukke dag. Ik voel me zo gelukkig :) .

Ondanks dat mijn blog niet erg populair is blijf ik hem toch schrijven voor mijn loyale volgers. Haha. De laatste anderhalve week was genieten. Twee zaterdagen geleden ging ik naar een meer. In de zomers hier besteden de mensen met een huisje aan een meer hun weekends ginder. Wij (vriendinnen en vrienden) speelden beachvolley, zaten rond een kampvuur tot vroeg in de ochtend en zondag overdag gingen we tuben. Achter een speedboot met een soort van matras en dan proberen er niet af te vallen.  Op facebook in het album weekend staat het bewijs. In de rest van de week ging ik volleyballen en was ik uitgenodigd voor het avondeten bij een van de rotaryleden. We aten lekker spaghetti en speelden kaartspelletjes.

Sinds zondag ben ik terug van drie dagen Grande Prairie! Het was een weekend met allle uitwisselingsstudenten in mijn district. We zijn met 24 en ik kan ze al bijna familie noemen. Het voelt raar hoe snel het klikt met mensen die in het zelfde kuipje schuilen (ofzo iets, mijn Nederlands gaat snel achteruit). Op weg naar Grande Prairie zat ik in de auto met een Belg, een Deen en Carlos van Ecuador. Zij sliepen de hele weg, zo`n 5 uur!  Dus voerde ik goede conversaties met Don onze chauffeur voor dat weekend. Hij is general manager in het chiqueste hotel in Edmonton. Hij stelde voor dat ik hem een dag kon volgen in het hotel omdat ik geinteresseerd ben in hotels. Tijdens het weekend leerde we heel erg veel bij. We leerden over hoe we het beste uit ons jaar kunnen halen en hoe heimwee te overwinnen. We worden ook erg gestimuleerd om liefdadigheidswerk te doen dus ga ik dat morgen overleggen met mijn counselor. Ik ga waarschijnlijk geld inzamelen voor Shelterbox maar dit ligt nog niet helemaal vast.

Ik hoop dat de blog niet te saai is maar in ieder geval zal ik er achteraf veel plezier aan hebben.
Bye bye :D

7 opmerkingen:

 1. Dag Roosje,
  we vinden het heel leuk om je ervaringen tijdens je exchange te kunnen volgen.
  Dat geeft ons weer een beetje het gevoel terug dat we vorig jaar hadden toen Martijn in Argentinië was.
  Laat ons wat meegenieten gedurende je uitwisseling !
  Blij te lezen dat het je daar zo goed meevalt.
  Geniet ervan want de tijd gaat snel, en wij kunnen ervan mee spreken.

  Groeten

  fam. Beckers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Roosje,
  blijven schrijven!Het doet ons goed en zo kan ik de andere rotaryleden ook informeren,
  groeten,Wilfried Odeurs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey lieve zus! heel leuk om te lezen en zo hoef je het geen honderd keer te herhalen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hii roosje!

  Ge hebt er blijkbaar een super fijne tijd en we zijn echt heel blij dat het daar zo goed meevalt!
  Ik kijk al uit naar uw volgende avonturen :p
  Nog hééél véél plezier daar!
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Roosje,
  Je hebt wel echt schrijverstalent. Doe zo voort, heel aangenaam leesvoer en af en toe een foto op facebook ter illustratie. Het kan niet beter.... . Tot skype.
  En al de afwezige bloglezers hebben ongelijk, ze weten niet wat ze missen. Als ze zich haasten kunnen ze nog bijbenen.
  Heel dikke knuffels,
  je aller....mama

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hello Roosje,

  Héél juist dat van dat schrijverstalent ! Unreal! je hebt het van je mama geloof ik! , en saai? Eerder boeiend zou ik zo denken! fantastisch gewoon hoe dat je alles beschrijft!
  Zelf heb als 18 jarige 1 jaar in Londen gewoond , en heb er super goede herinneringen aan overgehouden , het was geen Canada natuurlijk en er was geen computer , dus geen blog of skype, maar toch !
  Hier moeten de meisjes bijna bevallen , Syl 3 weken en Gael 7 weken !
  We blijven je Canadese avonturen met plezier volgen !
  Ome Jules en tante Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Rosie Lee, denk dat er heel wat fans van u deze blog lezen, maar niet allemaal reageren. En je hebt gelijk, het is ook een mooie herinnering om alles binnen zoveel tijd nog eens terug te lezen. Misschien je verhalen ook saven in Word, want blogs worden na een tijdje inactiviteit gewoon verwijderd!

  BeantwoordenVerwijderen