Pagina's

vrijdag 15 oktober 2010

Canadia


Mijn excuses voor het late schrijven, soms is het zo druk en soms vergeet je het gewoon.

Ik had onlangs mijn eerste Thanksgiving het was erg leuk samen met Susan, mijn counselor en haar familie gingen we naar een heel mooi, groot meer. Het was echt prachtig. Het weekend verliep rustig met veel en lekker eten ( voornamelijk kalkoen), lange wandelingen, spelletjes en zalig hottubben. Ik weet niet als dat voor iedereen geldt maar ik denk dat ze de hottub minder warm stoken dan thuis.

Op school gaat alles heel goed. Veel les heb ik niet, eigenlijk maar drie uur per dag. Andere leerlingen hebben natuurlijk veel meer les. Na school ga ik cruisen met vriendinnen of `hangen we out` bij iemands thuis. Elke donderdagavond hebben we onze vaste serie die we volgen. Het is eigenlijk een heel marginale serie maar het is zo grappig!

Dit weekend is weer een weekend vol volleybal. Jammer genoeg eindigt volleybal al begin december. Dit geeft me niet de kans om helemaal in het team te komen en om mezelf te verbeteren, wat ik wel jammer vind. Hierna volgt een basketbalseizoen maar omdat ik nog nooit basketbal heb gespeeld ga ik waarschijnlijk niet goed genoeg zijn om te spelen. In april begint dan weer voetbal, dit wordt hier veel meer door meisjes gespeeld. Dat ga ik wel eens uitproberen.

Iedereen hier kijkt erg uit naar bepaalde dingen, hun achttiende verjaardag, graduation, halloween,... Naar hun achttiende verjaardag kijken ze vooral uit omdat ze dan legaal mogen drinken. Ik denk dat de strenge leeftijdslimiet niet veel nut heeft. Op de enkele feestjes waar ik was, bleken mensen bijna allemaal dronken te zijn.

Nu het weer nog goed is, wandel ik elke ochtend mijn 3 minuten route naar school, maar binnen elke weken zal het hier te koud voor zijn! Ze verwachten sneeuw VOOR halloween. Misschien smelt de sneeuw terug en misschien blijft m wel liggen en begint de winter echt. Maar, als het een troost mag wezen voor mij, het koude weer went snel volgens sommige mensen...

Nu ga ik piekeren over mijn halloweenkostuum, iedereen heeft het zijn al enkele maanden ;).

2 opmerkingen:

  1. ik hoop wel dat ge wat foto's gaat posten van Halloween hé!!!! En dat kostuum?? Da komt wel in orde denk ik zo... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Roosje,

    een berichtje van jou te lezen is altijd fijn.Blijven doen,
    Wilfried

    BeantwoordenVerwijderen