Pagina's

zondag 22 augustus 2010

Morgen is het zover.

Om 10u45 zal ik voor de laatste keer mijn tenen de kans geven om Belgische bodem aan te raken. Daarna zal de Canadese grond een schooljaar lang mogen genieten van mijn nooit stilstaande voeten. Doel van deze blog is dat ik jullie een jaar lang kan bestoken met mijn avonturen in Vermilion, Alberta. Foto's zal ik ook hier posten, zodat jullie mijn snuit niet zo snel zullen vergeten! Ik zal jullie in ieder geval missen! Tot binnenkort!

5 opmerkingen:

 1. Ge zijt nog niet weg uit Beverst. Straks zullen we dit dorpje nog eens laten ontploffen zodat ge ons niet zult vergeten! En maak u geen zorgen, we zullen goed zorgen voor de ezeltjes. Ik zal elke dag ne foto van u laten zien aan Oscar & co :-p Have fun bij de mapleleafs en als ge terug zijt zullen Lore en ik uw logeerkamerke in orde hebben xx bart

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Roosje, succes daar in Canada en zet Beverst daar meer eens op de kaart hé! Geniet ervan en doe niets wat ikzelf ook niet zou doen ;-)
  En maak u maar geen zorgen over Bart. Ik zal proberen goed voor 'm te zorgen... groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag zus,
  Als je dit leest ben je waarschijnlijk al gearriveerd in je nieuwe thuisland. Geniet en maak er een prachtig jaar van.
  Mama

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dag Roosje,

  blij te horen dat je goed aangekomen bent en dat iedereen zo vriendelijk is! We zijn er van overtuigd dat je er geweldig jaar van zult maken !
  We zullen je zeker een bezoekje brengen!
  Vele groetjes
  Peter Jules en tante Patricia

  BeantwoordenVerwijderen