Pagina's

vrijdag 27 augustus 2010

Vermilion

Goedemiddag :)

Ik ben ondertussen verhuist naar mijn eerste gastgezin. Ze zijn heel aardig. Het gezin bestaat uit Lorne, Darcie en hun kinderen Greg 12 en Jackson 2. Vermilion heeft een klein centrum en daar wonen we net naast. De school waar ik naar toe ga ligt kort bij. Het is een kleine school St Jeromes. Er is ook een grote school JR Robson. Vermilion is een town, er is de mainstreet, een heel mooi park, minigolf, een zwembad en een College (soort van hoge school maar op agricultuur gefocust).
Gisteren heb ik het minigolven al uitgetest en eergisteren het zwembad. Het weer was heel goed tot dertig graden ! Vandaag is er heel felle wind, tussen dertig en vijftig km per uur. De elektriciteit in Susans huis was er zelfs van uitgevallen. Iedereen rijdt hier rond met trucks en zoooveel mensen hebben blackberry s echt raar!

Maandag ontmoet ik mijn toekomstige houstsister zij is even oud als mij dus het is belangrijk dat we goed over weg kunnen.

Nu ga ik mij socialiseren en met mijn gasgezin praten. :)

groeten

1 opmerking:

  1. Hey Frida! Ben blij dat alles zo vlotjes gaat daar. Dat we u ooit nog maar eens gaan terugzien?! Ge hebt het Limburgs volkslied toch al eens gezongen eh?
    Wij zijn volop aan het werken in ons nieuwe stekje. Vandaag toch een 13 uren geklust. Zal een beetje het scenario zijn voor de rest van 2010. Maar tegen dat ge terug zijt, is uw logeerkamerke klaar! Misschien dat zelfs de duimclub een eerste clublokaal krijgt :-p

    Have fun daar and show them dat ge van Beverst zijt!

    BeantwoordenVerwijderen