Pagina's

woensdag 8 december 2010

7 December 2010

De laatste paar weken waren heel leukmaar er is niet veel spectaculair gebeurd. Op dinsdag begon ik met curlen, ik speel nu toch een echte canadese sport. Op andere dagen na school ging ik ofwel met vriendinnen een beetje cruisen of een warme chocolade melk drinken of ... En dan komen we terecht op mijn achttiende verjaardag. Normaalgezien ging ik met vriendinnen naar de film maar dat kon niet doorgaan. In de klas zongen ze Happy Birthday voor me en ik deelde chocoladecake uit.

Ondertussen heb ik wel een manier gevonden om geld in te zamelen voor shelterbox. Dit is een organisatie die onmiddellijk ingrijpt wanneer er zich een natuurramp voor doet. Ze leveren dan 'shelterboxen', in een box zit een tent en andere dingen die noodzakelijk zijn om te overleven. Zo een box kost ongeveer 1000 dollar en rotary heeft aan alle uitwisselingsstudenten in ons district gevraagd om elk 500 dollar in te zamelen. Mijn idee is om mijn hulp voor  een paar uur of een dag aan te bieden in de naam van Shelterbox en daar dan 50 dollar voor te vragen. Na tien dagen verspreid over de volgende zes maanden heb ik dan 500 dollar en misschien kan ik nog een paar extra dingen doen.

Op school deze ochtend bleek dat drie jongens van m'n klas hun hoofd hadden kaalgeschoren voor kanker dus dat was wel aardig. Ze hadden wel elk een hanenkam laten staan. Dus het ziet er een beetje grappig uit nu.

De temperatuur is nu weer rond het normale -10 graden wat eigenlijk wel warm aanvoelt nu.

Volgende week donderdag vertrek ik voor vier dagen naar Peace River, een stadje op een paar uur rijden van Vermilion. Een rotarylid en zijn vrouw nemen mij mee om hun zoon te gaan bezoeken. Dat zal een goede afleiding voor kerstmis worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten